Με Πολύ Μεγάλη μας Χαρά Αποδεχθήκαμε την Πρόσκληση του Λιμενάρχη Ηρακλείου κο Άκη Δουβή για τον Εορτασμό των 100 Χρόνων από την Ίδρυση του Λιμενικού Σώματος αλλά και του Κ.Λ. Ηρακλείου!

Σε μία Πολύ Σεμνή αλλά με Δυνατά Μηνύματα Εκδήλωση και με παρουσία πλήθους Φορέων & Αρχών της Πόλης μας παρουσιάστηκε από το Κ.Λ. Ηρακλείου το σημαντικό έργο του Λιμενικού Σώματος.

Εμείς από την Πλευρά μας είχαμε την χαρά να παρουσιάσουμε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στους Φορείς αλλά και στο ευρύ κοινό το Πνευματικό μας Παιδί, το Υπό Ίδρυση ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Το Μ.Ν.Ι.Κ.είναι αποτέλεσμα της επιμονής του Καλού Φίλου και Αρωγού του Ομίλου μας Κου Κωνσταντίνου Αγγελάκη που είναι ο ιδιοκτήτης πάνω από 300 αντικειμένων Ναυτικής Ιστορίας και εμπνευστής της Ιδέας Δημιουργίας του Μουσείου καθώς και άλλων συλλεκτών που στην πορεία πρόσφεραν αντικείμενα από τις Δικές τους Συλλογές, του Πανεπιστημίου Κρήτης που το έθεσε υπό την αιγίδα του αλλά και Προσωπικό Στοίχημα του Ιδίου του Κ.Λ.Ηρακλείου κο Άκη Δουβή που μας εκμυστηρεύτηκε ότι πιστεύει ότι θα το δει να Ανοίγει τις Πόρτες του ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ στο Κ.Λ.Ηρακλείου.

Μακάρι λέμε εμείς και ίδωμεν τι μέλλει γενέσθαι από τους επίσημους φορείς που όλοι εντυπωσιάστηκαν με ένα μόλιςπολύ μικρό δείγμα αντικειμένων που παρουσιάστηκαν χθες...!

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.