Με αγωνιστική διάθεση παρά τα παιχνίδια του Καπετάν-Ανέμου, πολλά Χαμόγελα και διάθεση στα ύψη ολοκληρώθηκε το 2ήμερο του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Summer Cup-Bali 2017 Sail Race του ΙΟΗ.

Ο αγώνας διεξήχθη σε 2 Ιστιοδρομίες Ηράκλειο-Μπαλί στις 10 Ιουνίου & Μπαλί-Ηράκλειο στις 11 Ιουνίου με ελαφρύ βοριαδάκι που ήταν αρκετό να φουσκώσει τα πανιά των σκαφών και να ανεβάσει την διάθεση των συμμετεχόντων.

Συμμετείχαν και τα εκπαιδευτικά σκάφη με τους μαθητές των Σχολών Ανοιχτής Θάλασσας του ΙΟΗ που πάντα με αυτόν τον τρόπο έχουν την ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες και αποκτούν εμπειρία και εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους.

Τα αποτελέσματα :

  1. το σκάφος Ερνέστο-Οδυσσέας με Κυβερνήτη τον Νικηφόρο Νικήφορίδη, αντιπρόεδρο του ΙΟΗ
  2. το σκάφος Christina με Κυβερνήτη τον Μανώλη Βασιλειάδη εκπαιδευτή της Σχολής Αρχαρίων του Ομίλου μας,
  3. το σκάφος Xanthippi με κυβερνήτη τον εκπαιδευτή της Σχολής Προχωρημένων, Μανώλη Αποστολάκη. 

Ευχαριστούμε τους Πλατινένιους Χορηγούς μας ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR FERRIES, τον Χρυσό Χορηγό μας, Interlife Ασφαλιστική, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη τους στο έργο μας και όλους τους Χορηγούς και Υποστηρικτές μας χωρίς την βοήθεια των οποίων ΟΛΑ θα ήταν δυσκολότερα...

Ευχαριστούμε επίσης την εκπομπή "Πάμε Αλλιώς" που μετάδοσε ζωντανά πλάνα από την εκκίνηση Μπαλί-Ηράκλειο με το φακό της και την Φανή Καλαθάκη για το ρεπορτάζ ( επίγειο αλλά και ενπλώ...) που πάντα είναι δίπλα στον Όμιλο μας !!!!

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες εδώ.

#pamethalasa #iohopenseacourses #ioheraklion , #sailiniraklion , #iohsailteam , #sailwithioh , #ioh , #heryc