Με μεγάλη επιτυχία, πολλά παιδικά χαμόγελα και ιδανικές καιρικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα, διοργανώθηκε αυτό το Σαβ/κο 11-12 Νοεμβρίου ο ιστιοπλοικός αγώνας για σκάφη optimist, laser 4.7 & laser RDL από τον Ι.Ο.Ηρακλείου.

Με την παρουσία του προέδρου της Ε.Ι.Ο  Κου. Α. Δημητρακόπουλου και της αντιπροέδρου Κας. Α. Αναστασίου, ολοκληρώθηκε στις 12/11/17  το απόγευμα το 10ο Κύπελλο Κρήτης «Αριάδνη 2017». Στις απονομές η Ελληνική Ιστιοπλοική Ομοσπονδία τίμησε τους πρώτους των τριών κατηγοριών προσφεροντάς τους δωρο ένα πανί: 

  • Κοζωνάκης Νίκος - Ν.Ο. Χανίων (Optimist Γενική), 
  • Πετυχάκη Ιωαννα - Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης (Optimist κορίτσια 11χρονα) και 
  • Κουμπανάκης Ιωάννης - Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης  (Laser 4.7).

Το ΔΣ του Ιστιοπλοικού Ομίλου Ηρακλείου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επίτευξη  αυτού του αγώνα. Συγκεκριμένα :

  • Τον πρόεδρο της επιτροπής αγώνα κ. Γιώργο Σκλαβούνο. 
  • Τον ιδιοκτήτη και καπετάνιο του σκάφους επιτροπής κ.Μάκη Γενιτσαρίδη (και για τη συνεχή στήριξη της εταιρείας CAPTAIN HOOK στον ΙΟΗ).
  • Τα μελη του Ομιλου, που προσεφεραν εθελοντικη εργασια  στα φουσκωτά σκάφη για το στήσιμο του στίβου: Σταύρο Σμυρλή, Γιάννη Πατεράκη, Δημήτρη Σφακιανάκη, Νίκο Βερβελάκη, Νίκο Κυπριωτάκη, Μαίρη Βουλγαρίδου, Γιάννη Ανδριαννακη, Μάριο Τσικανδυλάκη και Αντώνη Γαβαλά. 
  • Τον πρόεδρο της επιτροπής ενστάσεων Σταύρο Σμυρλή. 

Επίσης ευχαριστούμε:

Το τμήμα αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου ΔΟΠΑΦΜΑΗ για τα έπαθλα και τα μπλουζάκια του αγώνα.

Την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης ΕΟΔ που ακολουθούσε όλες τις ώρες του αγώνα τους μικρούς μας αθλητές και μεριμνούσε για την ασφάλειά τους.

Το λιμεναρχείο Κρήτης που είναι πάντα δίπλα μας.

Το πρόεδρο του Ι.Ο.Χανιών Τάσο Νικολάου που πάντα μας προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του στους αγώνες.

Το ξενοδοχείο Ibis Hotel Heraklion Central για τις καταπληκτικές τιμές που προσέφερε στις αποστολές  που συμμετείχαν στον αγώνα.

Tο τυπογραφείο ΚΙΜΩΝ για τα αναμνηστικά διπλώματα και τις πλακέτες.

Τα νερά  ΖΑROS  και την INTERLIFE Ασφαλιστικη που στηρίζουν  όλες τις εκδηλώσεις μας.

Την ανεκτίμητη συνεισφορά των μαμάδων στον μπουφέ των απονομών, που επάξια κατέκτησαν τα περισσότερα ευσημα του αγώνα !!! Τις αγαπάμε !!!

Επίσης  ευχαριστούμε πολύ τον φούρνο Κώστογλου, το ξενοδοχείο Costa Mare Resort & Spa και τα κατεψυγμένα Βασιλείου για τις αμέτρητες νοστιμιές που  προσέφεραν χορηγικά στον μπουφέ των απονομών.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους, στους προπονητές και στους ομίλους που συμμετείχαν στον αγώνα.

Kαι φυσικά, πάντα σταθερά δίπλα μας η  Κ/Ξ ΑΝΕΚ - BLUE STAR FERRIES! 

DSC_2185.jpg    DSC_1862.jpg DSC_1769.jpg    DSC_1883.jpgDSC_2496.jpg

Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ.

Τα τελικά αποτελέσματα των optimist και των laser.

1.jpg