Κάθε φορά πιο όμορφα! Κάθε φορά ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ !!

Άλλη μία όμορφη μέρας ιστιοπλοίας έφτασε στο τέλος της!! 

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 ο Ι. O. Ηρακλείου διοργάνωσε την Ημέρα Ιστιοπλοίας, μια γιορτή της ιστιοπλοίας που έχει γίνει θεσμός για το Ηράκλειο !

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε την άνοιξη !

Ευτυχώς ο καιρός βοήθησε την διοργάνωση και μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά το άθλημα της ιστιοπλοίας και να πάρουν μια πρωτη γεύση!!

Συνολικά 8 Σκάφη ανοιχτής θάλασσας και άλλα τόσα optimist και laser έκαναν βόλτες τον πλήθος κόσμου που είχε την χαρά να βρίσκεται στο λιμάνι την Κυριακή !

Τι θέαμα ήταν μοναδικό και τα χαμόγελα αμέτρητα !!

ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ !! ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΗ !!

IMG_20190407_123544-EFFECTS.jpg  IMG_20190407_123805.jpg  IMG_20190407_124843.jpgIMG_20190407_125536.jpg  IMG_20190407_135715.jpg  IMG_20190407_135007.jpgDSC_0099.JPG

~~~~ ~~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~~~~~~~~ ~~~~

Το ΔΣ του ΙΟΗ θα ήθελε να ευχαριστησει θερμά όλους όσους συμμετείχαν και όλους του εθελοντές που υποδέχτηκαν με τόσα χαμόγελα και όρεξη όλο τον κόσμο που κατέβηκε και σήμερα στο λιμάνι για να γνωρίσει το μοναδικό άθλημα της ιστιοπλοίας!!

Ενα τεράστιο ευχαριστώ στο κάθε σκάφος που συμμετείχε: OFFSKI, CARDINAL, SWELL, BLUE, QUITE WOMAN, ΕΡΝΕΣΤΟ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΝΟΤΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ και στα πληρώματα αυτών: 

Μανώλης Αποστολάκης, Βασίλη Τσαμπουράκη, Μανωλης Βασιλειάδης, Ηλίας Κοβατζής, Μάρκος Χρυσοφάκης, Ηλίας Κουτσούμπας, Ειρήνη Μαργέτα , Μπεναρες Κουκουρακης Γιωργος, Νίκη Γκούμα, Σόφη Πανέρη, Μάκη Καμπά, Γιακουμάκης, Αρετίνης, Μάριος Τσικανδυλάκης, Βασίλης Τσαφάς, Γιάννης Μαραγκουδάκης, Μαριαννα Ροδιτάκη, Νίκος Μαρκομανωλάκης, Καμπας Μακης, Μάνος Αθενάκης & τον Ιδιοκτήτη του Thalasia Αντώνη Ρενιέρη.

Στη γραμματεία και στη γενική εποπτεία: Θάλεια Μετζάκη, Μαρία Στεφανάκη, Αννα Νικηφόρου, Γωγώ Παναγιωτάκη, Βέττα Κοκκαλη, Νίκος Μπορμουδάκης, Αθηνά Καμπά, Αλκης Καρτσονάκης, Μίμης Σαμψωνίδης, Γιάννης Παπαχατζάκης και Νίκος Πινακουλάκης.

Ευχαριστούμε επίσης τον Σταύρο Καψάλη για τις φωτογραφίες, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Ηρακλείου- και την Κίτρινη Αποστολή για τη συμμετοχή τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές των παιδικών ακαδημιών Ολγα Παπαδάκη, Βαγγέλη Παπαδάκη, Χριστίνα Καψάλη και Γιώργο Μακριδάκη, καθώς και όλους τους μικρούς μας αθλητές που κάνανε βόλτα τους μικρούς επισκέπτες.

On decks πάντα o best of the best Γιώργος Μαλλιωτάκης!!

Και επειδή είμαστε μια τεράστια παρέα και μπορεί κάποιον να ξεχνάμε αυτή τη στιγμή...συγχωρέστε μας.. εκτιμάμε την βοήθεια όλων...ήταν μοναδική !!!!!

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ANEK LINES Οfficial Fan PageBlue Star FerriesInterlife Ασφαλιστική CaptainHook Genitsaridis με τα Πολλά και όμορφα αναμνηστικά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ εκτός από την Καθοριστική & Συνεχή συμμετοχή τους στην Πορεία μας αυτά τα Χρόνια....

WE LOVE #iohsupporters#iohsupportnwin

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε ! ! ! !

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Από την Εκδήλωση μας ΕΔΩ : https://photos.app.goo.gl/cfw3nkfR8td13vbs6 , "κατεβάστε" και μοιραστείτε ελεύθερα και "Ανεβάστε" και Δικές σας