Ίσως το πιο επιτυχημένο από καταβολής θεσμού..

Σε θεσμό για το Ηράκλειο εξελίσσεται η γιορτή Ιστιοπλοΐας. Πολλοί Ηρακλειώτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στο ενετικό λιμάνι με σκάφη ανοιχτής θαλάσσης με τους περισσότερους να εντυπωσιάζονται από αυτή την εμπειρία. Παράλληλα ο ιστιοπλοϊκός όμιλος συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας για να ενισχύσει το έργο της Kίτρινης Aποστολής. 

Ακόμα μια μαγική ημέρα για την Ιστιοπλοϊα στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου παρέα με τον ΙΟΗ και το κόσμο του Ηρακλείου που καταλαβαίνει πλέον την σημασία που μπορεί να παίξει αυτό το μαγευτικό άθλημα στην ψυχαγωγία, την άθληση και τον Πολιτισμό της Πόλης μας και αγκαλιάζει κάθε μας εκδήλωση!!!

Ευχαριστούμε όλους σας που μας τιμήσατε με την παρουσία σας τους Ιδιοκτήτες σκαφών για την προσφορά τους , τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ για την αγάπη και την προσφορά τους και την Κίτρινη Αποστολή που μας τίμησε με την παρουσία της και το ΚΡΗΤΗtv για το όμορφο αφιέρωμα!!!!

Εκατοντάδες άτομα ταξίδεψαν για ακόμα μία φορά με τα σκάφη του Ι.Ο.Η και των φίλων του.

To ΔΣ του ΙΟΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά κάθε έναν ξεχωριστά τους εθελοντές που πιστά στηρίζουν και αυτή τη δράση του ομίλου και τον γενικό συντονιστή Μιχάλη Στρατηγάκη.

Επισης ενα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτητες και καπετανιους που διεθεσαν τα σκαφη τους αφιλοκερδώς και που χωρίς αυτους δεν θα ηταν δυνατή η πραγματοποιηση της εκδήλωσης.

  • S/Y ERMIS MYTHOS CAPT Siafakas Nikos
  • S/Y OFFSKI. CAPT Manolis Apostolakis
  • S/Y SWELL. CAPT VASIL.TSAMPOURAKIS
  • S/Y GORGONA. CAPT ARETINIS IOANNIS

Καθώς και στους μικρούς μας αθλητές και τους προπονητές τους που ταξίδεψαν τους μικρούς μας φίλους!

Δείτε Φωτογραφίες από την μοναδική αυτή εκδήλωση  ΕΔΩ.

Και όπως πάντα.. "κατεβάστε", μοιραστείτε, ανεβάστε τις δικές σας!!!!!

Και φυσικά αποσπάσματα από τα εξαιρετικα αφιερώματα του τύπου: