Ναυταθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής (ΝΑΟΛ) 14-18/03/2024

Επέστρεψε η αποστολή του ΙΟΗ από το Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρόκρισης Εθνικής Ομάδας ILCA4 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ναυταθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής (ΝΑΟΛ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία .

 

Απαιτητικός ο στίβος με μεγάλες διακυμάνσεις έντασης και αλλαγής διεύθυνσης ανέμου.

Πολύ καλή οργάνωση στην στεριά από τον ΝΑΟΛ και πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των προπονητών σε επίπεδο συναδέλφων. 

Συγχαρητήρια στην ΕΙΟ για την άμεση ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μετά από κάθε ιστιοδρομία .

Η φιλοξενία Άψογη, κάθε μεσημέρι μαγειρευτό φαγητό για όλους, βράδια με κερασμένο ποτό για τους προπονητές και χυμό για τους αθλητές..

 

Στον αγώνα συμμετείχαν οι 60 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα που είχαν προκριθεί από τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα όλης της χώρας για να συγκροτηθεί η φετινή Εθνική μας Ομάδα της κατηγορίας.

 

Ο δικός μας Άγγελος Τσάβας αν και δεν προκρίθηκε κατάφερε να διακριθεί αφού κατέκτησε την 10η θέση μεταξύ των αθλητών της Περιφέρειας (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης) και πλασαρίστηκε και στην 39η της Γενικής ανταγωνιζόμενος αθλητές με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και με πολύ περισσότερες ώρες προπόνησης και άφησε τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον του!!!

Το Άγγελο συνόδευσε ο προπονητής μας Παύλος Δημητριάδης εκτός και εντός θάλασσας.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ και στον προπονητή του Γιώργο Μακριδάκη.

 

Ευχαριστούμε την ANEK LINES Οfficial που είναι ΠΑΝΤΑ κοντά μας για την μεταφορά της αποστολής και του εξοπλισμού και όλους τους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας συνεισφέροντας ο καθένας τους με το δικό του αντικείμενο τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του ΙΟΗ!!

 

#30yearsIOH, #anek, #goHERYC, #pamethalasa, #ioheraklion, #sailiniraklion, #herycsailday, #iohsailteam, #sailwithioh, #ioh, #heryc, #iohsummer, #iohopenseacourses, #iohchampionship, #iohsupporters, #iohsupportnwin, #AnekLines, #INTERLIFE, #Genitsaridis, #kimon, #nerazaros, #heavenbeach, #theuniformcompany, #heraklion, #dopafmai, #regionofcrete, #cretetv, #overlap, #Titakiswines, #depanal