Μόλις έναν μήνα πριν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, ο Ι.Ο.Αγίου Νικολάου διοργάνωσε τον ιστιοπλοικό αγωνα "ΛΑΤΤΩ" για σκάφη τύπου optimist και laser 4.7. Ολοκληρώθηκαν 6 ιστιοδρομίες με καιρικές συνθήκες ιδανικές για τους μικρούς αθλητές και με συμμετοχή 34 αθλητών optimist και 15 laser απ'ολους τους ομίλους της Κρήτης. Ακριβώς στη μέση της αγωνιστικής χρονιάς και λίγο πριν το Περιφερειακό όλοι οι αθλητές φαίνεται να ήταν δυνατά προετοιμασμένοι και έτοιμοι να αναμετρηθούν με τους υπόλοιπους συναθλητές τους. 

Στην κατηγορία των optimist, 1η στη Γενική κατάταξη ανάμεσα σε 34 αθλητές, αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΙΟΗ ΜΑΡΙΖΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ, με μια σπουδαία νίκη για την μικρή μας αθλήτρια που τη στέλνει στο Περιφερειακό με "δυνατό αέρα".

Ταυτόχρονα στα laser, οι σταθερά εξέχοντες αθλητές του ΙΟΗ, ΖΩΗ ΒΑΓΙΟΥ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΝΙΑΚΗΣ, κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στη κατηγορία των laser 4.7 άνω των 16.

Σημαντικές ήταν επίσης οι θέσεις που βρέθηκαν όλοι οι αθλητές των laser του ΙΟΗ: Γιώργος Καψάλης, Νίκος Μαθιουδάκης, Ζαχαράκης Αντωνης, Μπορμπουδάκης Μανωλης, Κων/νος Αχινιώτης. Όπως εξίσου ενθαρυντικά ήταν τα αποτελέσματα των μιρκρότερων ηλικιακά αλλά με πολύ μέλλον, αθλητών optimist: Αθουσάκη Σπύρο, Γαιτάνου Παράσχο, Γιαννούλη Mάριο, Δραμουντάνης Παναγιώτη, Σιαφακα Ερμή, Τσαγκαράκη Θωμά, Νικολόπουλο Νικόλαο, Σηφάκη Μάνο και Αθουσάκη Ευαγγελία που κέρδισε την 3η θέση στα 11 χρονα κορίτσια.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος 2018-2019 έχει αναδείξει τον ΙΟΗ σε πρωταγωνιστή της ιστιοπλοίας της Κρήτης, ξεκινώντας απο τον πρώτο αγώνα της αγωιστικής περιόδου μέχρι και σήμερα, οι διακρίσεις που έχουν σημειωθεί είναι πολλές και σημαντικές.  Όπως επίσης αξιωσημείωτη είναι η δυνάμική του ΙΟΗ και φέτος, κάθώς σε κάθε αγώνα συμμετέχει με τους περισσότερους αθλητές σε optimist και laser.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ OPTIMIST & LASER ΤΟΥ ΙΟΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

111.png   

22.png

51538831_1000992240086203_1701773223584071680_n.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΑΝΕΚ LINES ΚΑΙ BLUE STAR FERRIES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία OVERLAP-Παυλιδάκης για την άμεση συντήρηση του αυτοκινήτου του ομίλου μας ώστε να επιτευχθεί αυτή η επιτυχημένη αποστολή, και τους χορηγούς μας: Interlife, Captain Hook Γενιτσαρίδης, Kimon, ΔΕΠΑΝΑΛ, ΔΟΠΑΦΜΑΗ και TITAKHS